19 مرداد 1404
8

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان با تأکید بر نقش کلیدی رسانه‌ها در توسعه استان گفت: رسانه‌ها باید مسائل کلان را شفاف مطالبه کنند و مدیران را به پاسخگویی وادارند.

توسعه استان بدون رسانه‌های مطالبه‌گر ممکن نیست
به گزارش خبرگزاری گرگان ما
- اخبار استانها -

احمد گلچین در بازدید از تحریریه خبرگزاری‌های تسنیم، فارس و مهر با بیان اینکه توسعه استان بدون حضور فعال رسانه‌ها ممکن نیست، اظهارکرد: اگر قرار باشد استان توسعه پیدا کند، رسانه‌ها باید در این مسیر نقش‌آفرین و مطالبه‌گر باشند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گلستان با تأکید بر لزوم هم‌افزایی میان دستگاه‌های اجرایی و رسانه‌ها افزود: برای پیشرفت گلستان، همه باید دست به دست هم دهیم و رسانه‌ها نیز باید با پیگیری شفاف مسائل کلان، مدیران را به پاسخگویی وادار کنند.

وی با اشاره به تعاملات مستمر با مدیران ارشد استانی برای رسیدگی و رفع مشکلات حوزه فرهنگ، هنر و رسانه گفت: این دیدارها باعث شده نگاه کلان به حوزه رسانه در استان تقویت شود و مطالبات اصحاب رسانه در دستور کار قرار گیرد.

گلچین از وضعیت نامناسب فضاهای کاری بسیاری از رسانه‌های استان انتقاد کرد و افزود: خبرگزاری‌ها و نشریات متعددی در گلستان با کمبود فضای مناسب مواجه‌اند و ما با همکاری دستگاه‌های اجرایی به‌دنبال رفع این مشکل هستیم.

وی در پایان بر اهمیت پاسخگویی مدیران و تعامل سازنده با خبرنگاران تأکید کرد و گفت: مطالبه‌گری رسانه‌ها و پاسخگویی مسئولان، علاوه بر شفافیت، به سرعت‌بخشیدن روند توسعه استان کمک خواهد کرد.

انتهای پیام/


https://gorganema.ir